Certificering

Som Certificeret Mentor & Course Instructor with Advanced Testing Privileges, kan jeg træne og uddanne dig til at blive Certificeret Estill Lærer.
 
Det er organisationen Estill Voice International (EVI) der leder Estill Voice Training Certifications Programmet. Ved at følge certificerings procedurerne sikres, at alle uddannede Estill lærere har den nødvendige kompetence og ekspertise, når de underviser i Estill Voice Training.
 
Jeg har mange års erfaring med certification og har uddannet mange Estill Lærere.
Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne bedes du kontakte mig.
 
Estill Voice International tilbyder disse Certificationer:
Estill Figure Proficiency (EFP). Denne test er åben for alle. Du demonstrerer at du har kompetencer til at udføre “Figures for Voice” og “Six Voice Qualities” som du lærer på et Level One & Two kursus.
Estill Figure Proficiency er ikke et lærer certificat men testen er en forudsætning for at kunne starte på uddannelsen til Certified Master Trainer (EMT).
 
Estill Master Trainer (EMT). EMT´s er dygtige lærere, der underviser i Estill metoden. En EMT repræsenterer Estill Voice Training og kan undervise privat eller på en uddannelsesinstitution. EMT´s har mulighed for at købe EVT undervisningsmaterialer som ikke er tilgængeligt for andre til brug for deres elever. Før du kan starte uddannelsen til EMT kræves det at du har deltaget i mindst 2 x Level One og Two kurser samt bestået en EFP test.
 
Estill Mentor Course Instructor (EMCI) EMCI´s er særlig erfarne Master Trainers som kan præsentere EVT på offentlige kurser og seminarer. Du kan læse mere om Estill Certificerings Programmet her

Kommende forberedende kurser

Der er ingen kommende begivenheder.