Privat undervisning

Jeg tilbyder privatundervisning på Sørisgård ved Ølstykke samt Online.

Undervisningen henvender sig til alle der ønsker at arbejde med stemmen; både professionelle og begyndere. Sangere, skuespillere, talepædagoger, musiklærere, skolelærere, korledere m. fl.

Jeg elsker at undervise i sang og musik og tror på at alle har en smuk stemme, når bare man ved hvordan man bruger den. Hvad en “smuk stemme” betyder for dig definerer du selv, men jeg kan hjælpe dig med at udvikle den.

Jeg former min undervisning med udgangspunkt i dig og dine ønsker og sigter mod at bevidstgøre og styrke dit personlige udtryk samt en sund brug af stemmen.

Den tekniske del af undervisningen er funderet i Estill Voice Training.

Udover det tekniske arbejde kan jeg tilbyde fokus på: diktion, improvisation, fortolkning, stilbevidsthed, rytmik og hørelære.

Testimonials

“Jeg har lært en masse omkring sangteknik, der kan bruges i undervisningen af børn med stemmevanskeligheder samt til eget brug ift talestemme og sangteknik.”
Jette Flattum; audiologopæd. København
“Meget højt fagligt og pædagogisk niveau. Fint suppleret af de 2 underviseres forskelligheder. Stor respekt for den enkelte elev og indsigt i de individuelle problemer og ressourcer”
Anne Mainkvist, Talelærer ved CSV (Center for Specialundervisning for Voksne), Københavns kommune
“Återigen TUSEN TACK för allt ni lärt mig. Jag har glädje av det varje lektion och är en bättre lärare och sångerska idag tack vare det. Det finns mycket kvar att lära. En spännande resa”
Margareta Sandblom, Sanger & Sangpædagog, Härnösand, Sverige
“Bra att ni är så stöttande och att alla vågar experimentera inför gruppen. Bra att ni är så kunniga och professionella”
Andrea Björklund, Sanger & Sangpædagog, Sverige

Om Dorte

Jeg har arbejdet med min stemme som sanger og underviser i mere end 30 år.

  • Jeg har omfattende erfaring som underviser af både amatører og professionelle fra mit mangeårige virke på f.ex Rytmisk Musikkonservatorium, DKDM, Musikvidenskabeligt Institut, musikskoler og mange musikstævner og efteruddannelseskurser.
  • Siden 2000 har jeg undervist på mere end 200 kurser i stemmemetoden Estill Voice Training i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Østrig og Belgien.