Dorte Hyldstrup

Jeg har arbejdet med min stemme som sanger og underviser i mere end 30 år.

Jeg har omfattende erfaring som underviser af både amatører og professionelle fra mit mangeårige virke på f.ex Rytmisk Musikkonservatorium, DKDM, Musikvidenskabeligt Institut, musikskoler og mange musikstævner og efteruddannelseskurser.

Siden 2000 har jeg undervist på mere end 200 kurser i stemmemetoden Estill Voice Training i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Østrig, Frankrig og Belgien.

Min erfaring med Estill Voice Training (EVT) går tilbage til 1988 hvor jeg som nyuddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium tog til New York for at få undervisning af Jo Estill, grundlæggeren af EVT. Mit møde med Jo blev skelsættende for min opfattelse af sangstemmen og alle dens muligheder.

I 1991 arrangerede jeg det første kursus med Jo Estill i Danmark, og nød det store privilegium at arbejde som hendes assistent på mange kurser de følgende 9 år.

5 gode grunde til at vælge Dorte

   • Estill Voice Training Master Teacher & Course Instructor with Testing Privileges
   • 30 års erfaring som sangunderviser, heraf over 20 år på Rytmisk Musikkonservatorium
   • Statsprøvet Musiklærer (Det Kgl Danske Musikkonservatorium)
   • Certificeret NLP Master (Dansk NLP Institut)
   • Forskningsbaseret undervisningsmetode

Anbefalinger

“Jeg har lært en masse omkring sangteknik, der kan bruges i undervisningen af børn med stemmevanskeligheder samt til eget brug ift talestemme og sangteknik.”
Jette Flattum; audiologopæd. København
“Meget højt fagligt og pædagogisk niveau. Fint suppleret af de 2 underviseres forskelligheder. Stor respekt for den enkelte elev og indsigt i de individuelle problemer og ressourcer”
Anne Mainkvist, Talelærer ved CSV (Center for Specialundervisning for Voksne), Københavns kommune
“Återigen TUSEN TACK för allt ni lärt mig. Jag har glädje av det varje lektion och är en bättre lärare och sångerska idag tack vare det. Det finns mycket kvar att lära. En spännande resa”
Margareta Sandblom, Sanger & Sangpædagog, Härnösand, Sverige
“Bra att ni är så stöttande och att alla vågar experimentera inför gruppen. Bra att ni är så kunniga och professionella”
Andrea Björklund, Sanger & Sangpædagog, Sverige

Andre gode grunde til at vælge Dorte

Kompetent musikalsk og teknisk vejledning med udgangspunkt i det individuelle udtryk

Medlem af Estill Voice International Advisory Board 2009 – 2013

Bestyrelsesmedlem i Dansk Vokalforening 2010 – 2014